روش نصب رادیاتور چگونه است؟
نصب رادیاتور شوفاژ شامل یک سری مراحل و نکات می شود که در این مقاله توضیح خواهیم داد. یک رادیاتور شوفاژ دارای دو مجرای آب می باشد بدین صورت که از یکی آب گرم وارد می شود و از دیگری نیز خارج می شود. البته در مرحله لوله کشی باید دقت کافی بکار رود تا هنگام نصب رادیاتور مشکلی پیش نیاید. همچنین، در مرحله لوله کشی باید مجرای ورود و خروج آب گرم در لوله های شوفاژ در ساختمان دارای فاصله مشخصی از هم باشند که با توجه به نوع رادیاتور این فاصله مشخص ممکن است 35 سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر باشد. در شکل زیر مشخصات ابعادی و ظرفیت حرارتی در رادیاتور شوفاژ نشان داده شده است.
پس از لوله کشی و هنگام نصب نیز رادیاتور توسط اتصالاتی به لوله ها وصل می شود. در ضمن، اگر لوله کشی با دقت انجام شده باشد باید در هر دو مجرای ورودی و خروجی از اتصالات یکسان و با کیفیت مناسب استفاده شود. در شکل های زیر اتصالات در رادیاتور شوفاژ از دو جهت مختلف نشان داده شده است.
اتصالات در رادیاتور شوفاژ از روبرو
نکات مهم نصب رادیاتور شوفاژ عبارتند از:
همچنین، علت گرم نشدن شوفاژ که بطور کامل نصب شده است
روش نصب شیر ترموستاتیک رادیاتور دانفوس، نصب قفل ترموستات، باز کردن قفل ترموستات و طرز کار ترموستات محدود شونده در شکل زیر بصورت کامل توضیح و نشان داده شده است.
شکل مربوط به روش نصب شیر ترموستاتیک رادیاتور دانفوس، نصب قفل ترموستات، باز کردن قفل ترموستات و طرز کار ترموستات محدود شونده
انواع شیرآلات که در نصب رادیاتور کاربرد دارند نیز عبارتند از:
در جدول زیرقیمت انواع مدل های رادیاتورها را بر حسب میزان گرما دهی هر پره، ابعاد و تعداد پره ها ملاحظه می کنید.
جدول قیمت انواع مدل های رادیاتورها بر حسب میزان گرما دهی هر پره، ابعاد و تعداد پره ه